1. Acord privind conținutul generat de către utilizatorii Infodeseuri
 1. Introducere
  Mulțumim că ați ales să utilizați Infodeseuri și să contribuiți la comunitatea noastră prin transmiterea sugestiilor dumneavoastră pentru locații unde se colectează deseuri. Acest Acord privind conținutul generat de către utilizatori stabilește termenii în care puteți publica conținut în aplicația noastră și cum puteți utiliza funcțiile interactive ale aplicației.
 2. Conținut generat de utilizatori
  Infodeseuri permite utilizatorilor să trimită sugestii pentru locații unde se colectează deseuri prin propunerea unei locații pe hartă și trimiterea coordonatelor GPS asociate acelei locații. Orice conținut generat de utilizatori trebuie să respecte următoarele restricții:

  • a. Conținutul trebuie să fie legal și să nu încalce drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale terților.
  • b. Conținutul nu trebuie să conțină informații false, inexacte sau înșelătoare.
  • c. Conținutul nu trebuie să fie ofensator, defăimător, calomnios, obscen, vulgar, amenințător sau discriminatoriu în niciun fel.
  • d. Conținutul nu trebuie să promoveze activități ilegale sau periculoase.
  • e. Conținutul nu trebuie să conțină viruși, programe malware sau alte programe informatice similare.
 3. Drepturi de autor și proprietate intelectuală
  Prin trimiterea sugestiilor dumneavoastră pentru locații unde se colectează deseuri, sunteți de acord să acordați asociației care a dezvoltat Infodeseuri dreptul de a utiliza conținutul dumneavoastră în cadrul aplicației. Drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului rămân în întregime la dumneavoastră, cu excepția cazului în care ați semnat un acord separat cu asociația noastră.
 4. Modificarea sau eliminarea conținutului
  Asociația noastră își rezervă dreptul de a modifica sau elimina orice conținut generat de utilizatori în orice moment, fără nicio notificare prealabilă. Dacă sunteți de acord să utilizați Infodeseuri, acceptați să respectați aceste termene și condiții și să vă asumați responsabilitatea pentru orice conținut generat de utilizatori pe care îl publicați.
 5. Limitarea responsabilității
  Asociația noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul generat de utilizatori și nu garantează acuratețea, exhaustivitatea sau utilitatea acestuia. Infodeseuri este oferită “așa cum este”, fără nicio garanție explicită sau implicită de orice fel. Asociația noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderi sau daune cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Infodeseuri sau de orice conținut generat de utilizatori.
 6. Drepturile asociației
  Asociația noastră își rezervă dreptul de a modifica acest Acord privind conținutul generat de către utilizatori în orice moment, fără nicio notificare prealabilă. Infodeseuri și orice conținut generat de utilizatori sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a Infodeseuri sau a conținutului generat de utilizatori poate constitui încălcarea acestor legi și poate duce la acțiuni legale.
 7. Acordul integral
  Acest Acord privind conținutul generat de către utilizatori constituie întregul acord între dumneavoastră și asociația noastră cu privire la utilizarea Infodeseuri și înlocuiește orice acord anterior sau contemporan cu privire la acest subiect. Dacă vreuna dintre prevederile acestui Acord este considerată nevalidă sau inaplicabilă, aceasta nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi ale acestui Acord.
 8. Acceptarea termenilor și condițiilor
  Prin utilizarea Infodeseuri și prin trimiterea sugestiilor dumneavoastră pentru locații unde se colectează deseuri, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în acest Acord privind conținutul generat de către utilizatori. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Infodeseuri și să nu trimiteți sugestii pentru locații unde se colectează deseuri.

 

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la Infodeseuri și pentru respectarea acestui Acord privind conținutul generat de către utilizatori.