Utilizarea este GRATUITĂ pentru cetățeni. Licența de utilizare pentru Primării este oferită GRATUIT, de către Asociația Sapiens ADN și Partenerii noștri în acest proiect:

Ministerul Mediului, Apelor si Padurii, Green Point Management, Alucro, Ecobat, Ecotic.

Avantajele Primăriilor în lansarea și utilizarea aplicației sunt:
– deprinderea și familiarizarea utilizatorilor cu reciclarea, obiceiul de a colecta și separa deșeurile în mod corect;
– scăderea contaminării deșeurilor de ambalaje colectate separat;
– scăderea costurilor serviciului de colectare prin reducerea semnificativă a revenirilor pentru pubelele nescoase la timp;
– creșterea ratei de deviere de la depozitare;
– comunicare directă primărie-utilizator prin notificări și prin instrumentele aplicației.
– actualizarea în timp real a tuturor informațiilor sistemului de gestionare a deșeurilor.

Unitățile Administrativ-Teritoriale – Primăriile – care vor să pună la dispoziția locuitorilor aplicația InfoDeșeuri trebuie să parcurgă următorii pași:
1. Solicită aplicația pentru localitatea lor printr-un email la info@infodeseuri.ro.
2. Furnizează toate datele sistemului de gestionare a deșeurilor pentru localitatea lor: programele de colectare, punctele/centrele de colectare, fracțiile colectate separat, etc.
3. Încheie contract pentru găzduire, întreținere, actualizare informații. Noile dezvoltări și instrumente sunt incluse.

Platforma se oferă GRATUIT tuturor primăriilor de către deținător împreună cu cei care au susținut realizarea acestui proiect, nu se percepe taxă de utilizare sau de licență.

Dar înscrierea și utilizarea generează costuri. Funcție de dimensiunea fiecărei localități și a sistemului existent, costul se calculează în funcție de orele de muncă necesare introducerii tuturor datelor în platformă, numărul de programe și fracții, numărul de puncte/centre de colectare precum și de spațiul ocupat pe server de aceste date.

Platforma funcționează pe principiul „share cost”. E mai eficient ca mai multe localități să utilizeze aceeași aplicație decât fiecare localitate să-și construiască și să-și administreze propria aplicație. Serviciile furnizate sunt  identice pentru utilizator în ambele variante dar costurile pentru primării sunt incomparabil mai mici în cazul înscrierii și utilizării platformei InfoDeșeuri.,

Realizat de:

Susținut de:

Partenerii:

Green Points

Alucro

Ecotic

EcoticBat

Asociația SAPIENS ADN

str Campia Libertatii nr 42, bl B2, sc F, ap 242, sector 3, Bucuresti, cod postal 030374, CIF 43520902, cont RO72BTRLRONCRT0578712001, Banca Transilvania

Telefon: 0744.366.663

E-mail: info@infodeseuri.ro

Instalează aplicația chiar acum!