Asociația SAPIENS ADN a dezvoltat Infodeseuri, o aplicație mobilă care își propune să ofere o soluție simplă și eficientă pentru gestionarea corectă a deșeurilor. Memebri asociatiei  au o experiență de peste 17 ani în domeniul managementului deseurilor.

Asociația SAPIENS ADN dorește să promoveze protecția mediului și să încurajeze utilizatorii să aibă o atitudine responsabilă față de deșeurile pe care le produc.

Infodeseuri este o aplicație mobilă gratuită care pune la dispoziția utilizatorilor informații și resurse esențiale pentru o gestionare corectă a deșeurilor. Utilizatorii pot accesa programele de colectare a deșeurilor, campanii de colectare și ecologizare, centrele și punctele de colectare, ghidul colectării separate a deșeurilor și multe altele. De asemenea, aplicația oferă utilizatorilor știri și actualizări despre managementul deșeurilor.

Scopul Asociației SAPIENS ADN este de a încuraja utilizatorii să adopte practici durabile de gestionare a deșeurilor și să promoveze protecția mediului. Prin Infodeseuri, Asociația SAPIENS ADN dorește să ofere o soluție ușor de folosit, care să facă gestionarea deșeurilor mai accesibilă și mai eficientă pentru toată lumea.

În Infodeseuri este aplicația mobilă dezvoltată de Asociația SAPIENS ADN pentru gestionarea eficientă a deșeurilor. Această aplicație gratuită este o soluție ideală pentru utilizatorii care doresc să aibă o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător și să gestioneze corect deșeurile pe care le produc. Prin dezvoltarea Infodeseuri, Asociația SAPIENS ADN își dorește să promoveze protecția mediului și să încurajeze utilizatorii să aibă grijă de planeta noastră.
De asemenea, aplicația Infodeseuri este un instrument valoros pentru autoritățile locale care doresc să promoveze campanii de management durabil al deșeurilor și să reducă costurile asociate cu gestionarea ineficientă a deșeurilor. Prin intermediul aplicației, autoritățile locale pot educa cetățenii cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor și pot urmări eficacitatea campaniilor de gestionare a deșeurilor.

Asociația SAPIENS ADN dorește să promoveze protecția mediului și să încurajeze atitudini responsabile față de gestionarea deșeurilor prin Infodeseuri. Aceasta este o soluție ideală pentru utilizatorii care doresc să gestioneze eficient deșeurile și să reducă impactul negativ asupra mediului.