InfoDeseuri, platforma digitală ( aplicație mobilă pentru IOS, Android și web-based ) pentru informarea și conștientizarea populației privind gestionarea eficientă a deșeurilor, este încântată să anunțe lansarea licenței gratuite pentru Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I-uri). Această inițiativă vine ca un pas important în urma oferirii licenței gratuite pentru Primării, anunțată în luna iunie.

Licența gratuită este disponibilă prin intermediul aplicației mobile InfoDeseuri, compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, precum și prin intermediul versiunii web a platformei. Aceasta este o oportunitate oferită de InfoDeseuri pentru ca A.D.I-urile să beneficieze de un instrument puternic și accesibil în gestionarea eficientă a deșeurilor și pentru consolidarea comunicării cu cetățenii.

Un A.D.I (Asociație de Dezvoltare Intercomunitară) reprezintă o formă de colaborare între mai multe autorități locale în vederea rezolvării problemelor comune, inclusiv gestionarea deșeurilor. A.D.I-urile au un rol important în asigurarea unui management adecvat al deșeurilor la nivel local.

Prin intermediul platformei digitale InfoDeseuri, A.D.I-urile vor beneficia de acces la o soluție inovatoare și ușor de utilizat, care le va permite să informeze eficient și să comunice în timp real cu cetățenii din comunitățile pe care le reprezintă, referitor la toate aspectele legate de gestionarea deșeurilor. Această licență gratuită oferă A.D.I-urilor un instrument puternic pentru consolidarea comunicării cu cetățenii și pentru a implementa măsuri eficiente în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

Dezvoltată de Asociația Sapiens ADN, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor și cu sprijinul GreenPoint Management, Organizatia ECOTIC,EcoBat Asociația Alucro și Every Can Count, InfoDeseuri reprezintă o soluție digitală inovatoare care vine în întâmpinarea nevoilor complexe, în continuă schimbare, ale autorităților locale și cetățenilor în ceea ce privește managementul eficient al deșeurilor.

Licență gratuită reprezintă un pas important în extinderea accesului cetățenilor la informații esențiale și la un instrument digital de calitate pentru gestionarea eficientă a deșeurilor, contribuind astfel la promovarea unei comunități mai ecologice și responsabile.

Licența gratuită InfoDeseuri pentru A.D.I-uri  este disponibilă începând de la 5 iulie 2023.

Pentru mai multe informații despre InfoDeseuri și modul de utilizare a licenței gratuite pentru A.D.I-uri, vă rugăm să accesați platforma noastră sau să ne contactați la adresa de email sau numărul de telefon indicate mai jos.

Vizitați www.infodeseuri.ro, contactați-ne la adresa de e-mail info@infodeseuri.ro sau la numărul de telefon 0744.366.663

Despre InfoDeseuri:

InfoDeseuri este o platformă digitală ce oferă informații și educație cetățenilor privind gestionarea eficientă a deșeurilor. Dezvoltată de Asociația Sapiens ADN, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și cu sprijinul GreenPoint Management, Organizația ECOTIC, EcoBat Asociația Alucro și Every Can Count, InfoDeseuri reprezintă o platformă digitală inovatoare pentru autoritățile locale și cetățeni în gestionarea deșeurilor. Pentru mai multe informații, accesați www.infodeseuri.ro.

București, 5 IULIE 2023

Comunicat de presă

Pentru publicare imediată